COVID-19

Kedves Partnerünk!

A járványügyi védekezés megkönnyítése érdekében maszkokat, kesztyűket, kézfertőtlenítőket és egyéb, a pandémia megfékezését segítő eszközöket, szolgáltatásokat töltöttünk fel weboldalunkra termékcsoportonként kategorizálva. Megbízható tagi forrásból származó ajánlatokat gyűjtöttünk egy csokorba az Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége tagsága számára!

Tovább ajánljuk figyelmetekbe a Cleartex csoport Tisztaságvédelmi Tanulmányát is, amely a COVID-19 által okozott preventív kihívásokra és higiéniai feladatokra kínál sikeresen használható és progresszív megoldásokat.

Otthoni munkavégzés – Covid19 munkavédelmi tájékoztatás: A home office-ban történő munkavégzés magával hozza azt a munkaadói kötelezettséget, hogy a távmunkában dolgozó munkatársak számára megfelelő tájékoztatást kell, hogy biztosítsanak.  Szükséges a munkavállalót tájékoztatni arról, hogy hogyan, milyen formában tudja a jelenlegi munkáját munkavédelmileg megfelelően, biztonságosan végezni otthonról. A lehető legtöbb és legteljesebb körű információ szolgáltatás mellett a munkáltatónak a szükséges felszerelést is biztosítani kell a munkavállalója számára. Hogy ez mit is jelent pontosan, ebben tud segíteni a GuardTech Hungary Kft.

Kérünk benneteket, hogy közvetlenül vegyétek fel a kapcsolatot a cégekkel, illetve az e-mail másolatba tegyétek bele a kozpont@mvuk.hu-t. Minden termék alatt megtaláljátok az adott terméket kínáló partner elérhetőségeit!

Vigyázzunk egymásra!